Csobot Adél szájába adná egy rajongója

csobot_adel_alazvaBeteg, perverz ember élvezkedik a 18 éves Csobot Adél fotóira. Az X-Faktor 2012-es szériájának harmadik helyezettje a húszas évek szvingvilágát idéző hangjáról is híres, de talán még többen vannak azok, akik elragadó külsejéért kedvelik.
A nagykárolyi lány rendszerint rövid ruhákban, kihívó sminkben jelenik meg, a róla készült fotók is ehhez mérten igézők. A szépség azonban az ő esetében is nagy árat követel. Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, már az RTL Klub tehetségkutatója alatt is akadt egy huszonöt év körüli fiatalember, aki folyton zaklatta őt és erdélyi barátnőjét, a 19 éves Antal Timit. Akkor megerősítették az őrséget is az X-Faktor-házban a Corvin sétányon, ami azt a férfit elriasztotta.
Most azonban feltűnt egy még elvetemültebb rajongó. A nyilvánvalóan álnéven – nemes egyszerűséggel csak Fasz Nagyként – regisztrált felhasználó Adél hivatalos, a kereskedelmi csatorna által létrehozott közösségi oldalán írogat gusztustalan bejegyzéseket a lány képeihez.
– Áll a kukikám Adél. Kuki a szádba? Kire verhetem ki. Hehe kivertem még egysezr én imádom Adélt, és mindig rá verem. Kivertem mégegyszer. De jó volt – sorjáznak a bejegyzések az énekesnő képei mellett. A rajongók természetesen nem hagyták annyiban a dolgot… Az eredeti cikk itt.