Hada Renáta

hada_renataElkeseredésében pakolt ki Fábry baszóbabája, mert smucig bika volt a humorista. A sikerről álmodott, a hírnevet akarta magáénak Hada Renáta (36), de nem lehetett övé a dicsfény. Pedig kitartott, hosszú évekig folyamatosan küzdött híres szeretője, Fábry Sándor oldalán (59), mégsem jutott előrébb.
Ezt a félmeztelen képet Hada Renáta készítette Fábryról egy találkájukon. Párjaként sosem fogadta el a showman, sőt közben gyermeke is született, míg Renáta élete nem éppen felfelé ívelt. Tizenhét albérletet fogyasztott el tizenhárom év alatt, munkája is alig akadt, pedig az írónő több újságban is publikált, most jelent meg harmadik könyve, valamint modellként is várhatta volna a rivaldafény. Renáta mégis a rögösebb utat választotta. Fábry oldalán próbált meg mutatkozni, a humoristát segítve előrejutni.
– Bántott az is, hogy bár rengetegszer segítettem neki, nem akart nyíltan együtt dolgozni velem. Számos esetben felkészítettem az interjúalanyokból, de hiába kértem, még abba sem volt hajlandó belemenni, hogy a nevem szerepeljen a műsor készítői között. A műsorokat minden egyes felvétel előtt átbeszélte velem, felmondta nekem, tanácsot kért tőlem. Az is előfordult, hogy beültetett a nézőtérre, és arra kért, hogy nevessek hangosan, ha nem ülne egy-egy poén – mondta… A teljes cikk itt.