Kurvákkal szexelt Gusztáv svéd király

gusztav-sved-kiraly-es-kiralynoA svéd király szexorgiákon vett részt, és tinikkel is viszonya volt – állítja egy új botránykönyv, mely lerántja a leplet Károly Gusztáv és Szilvia királyné mocskos magánéleti titkairól.
Példamutató családapaként és államfőként vonult be a köztudatba Károly Gusztáv svéd király. A hatvannégy éves uralkodóról kialakult képet azonban most egy új botránykönyv alaposan megváltoztathatja. A mű három szerzője ugyanis azt állítja, hogy Károly Gusztáv valójában közel sem olyan jófiú, mint eddig gondolták, sőt: kemény szexpartikon vett részt, és viszonya volt több sztriptíztáncosnővel is.
– Egy stockholmi maffiafőnök klubjában rendezték meg a partik többségét. Odarendeltek egy csomó bögyös táncosnőt, akiket utasítottak, hogy vegyék le a ruháikat, és üljenek a megjelent férfiak ölébe. Komoly orgiák folytak ott. Károly Gusztávnak ráadásul hosszú ideig viszonya volt több sztriptízessel is. Egyikük, Camilla Henemark még tinédzser volt, amikor összeszűrték a levet a királlyal, és busás összeget fogadott el cserébe a hallgatásáért. Nem ő egyébként az egyetlen kiskorú, akivel a király ágyba bújt – írja a botránykönyv, melynek húszezer példánya már előrendelésben elfogyott Svédországban.
A könyv állítja, hogy a királynő, Szilvia mindvégig tudott férje orgiáiról, de szemet hunyt felettük. Sokak szerint azért, mert Szilvia is rendszeresen félrelépett, és nem érte volna meg neki, hogy körülötte is botrány robbanjon ki. Egyes pletykák szerint Szilvia királyné Roger Moore-ral folytatott szenvedélyes viszonyt, és Madeleine nevű lányának valójában a világsztár az apja, és nem pedig Károly Gusztáv. A királyi család pert fontolgat a szerzők ellen, hiszen ez a könyv Károly Gusztáv 37 éves uralkodása alatt szerzett megbecsülését és megítélését teheti tönkre.

Vélemény, hozzászólás?