Maria Bellucci, Szalontai Mária legjobb baszások – videó

Maria Bellucci, Szalontai Mária legjobb szopások és baszások egy videón. Pornó összeállítás. Pornóvideó, kattints és nézd!

Maria Bellucci focistákkal is kipróbálná a pornózást. A nemzetközileg is elismert magyar pornószínésznőt három bolgár futballista „vette kezelésbe”.
Szalontai Mária, művésznevén Maria Bellucci nemrégiben Bulgáriában járt, hogy egy meghívásnak eleget téve egy erotikus show-ban lépjen fel, s természetesen igazi filmsztárhoz illően több interjút is adott a helyi lapoknak. Az egyik újság három CSKA Szófia-futballistát jelölt ki a riporteri feladatokra, így Valentin Iliev, Ivialo Petrov és Sztojko Szakajlev interjúvolta meg a nemzetközileg is elismert pornószínésznőt.
– Eddig még nem szerepeltem együtt focistákkal, bár egy alkalommal már játszottam női futballistát egy filmben. Bár nem hiszem, hogy sok különbség lenne a focisták és a civilek között a szexben, azért kíváncsi lennék egy ilyen összehasonlításra. A futballisták fittebbek, ezért valamivel jobban bírnák a kiképzést – mondta Bellucci a labdarúgóknak, akik szakmájukat “meghazudtoló” színes riportot adtak le a bolgár lapnak.