Kovács Dóra (Zsófi)

kovacs_doraÉjjel-Nappal Budapest: Kovács Dóra minden fronton támad. Nem bánja, ha tetteivel kiakaszt másokat, ha énekelni tartja kedve, meg is teszi. Az Éjjel Nappal Budapest Zsófija egyelőre minden fronton a határait feszegeti. Modellként dolgozott már együtt Jennifer Lopezzel, de olyan is előfordult, hogy megszökött saját divatbemutatójáról.
A sorozat egyik legdögösebb szereplője, aki mostanában a hangjával próbál befutni, egyelőre nem sok sikerrel. Zsófiról kevesen tudják, hogy nem most állt először színpadon, hiszen korábban modellként is dolgozott. Polyák Alexandra, Fókusz.
Zűrös pasiügyek, fura modor. Ölelést, puszit és durva beszólásokat is kap a bulváripar nemrégiben “piacra dobott” szereplője.
Az RTL Klub új sorozatának affektálós Zsófija az Éjjel-Nappal Budapest egyik legmegosztóbb karaktere. Az interneten rengeteg negatív kritikát kap, ám őt ez egyelőre egy cseppet sem érdekli. Vagy legalábbis ezt mondja.
Este sor került az első szexjelenetre az RTL Klub új sorozatában. A Zsófit alakító Kovács Dóra a mesélt furcsa élményeiről.
Az Éjjel – Nappal Budapest csütörtöki epizódjában látható a sorozat első szexjelenete a naiv Zsófi és a szívtipró Kristóf között. Azonban a lány hiába élvezi az együtt töltött forró perceket, a fiú túl nem elégedett vele, és csak annyit mond az együttlét után, amitől a nőket kirázza a hideg.”Nem volt rossz”
A Zsófit alakító Kovács Dóra elárulta, hogy a privát életben még sohasem kapott ennyire lesújtó véleményt ágybeli teljesítményéről.
– A magánéletben a barátaim mindig elégedettek voltak velem, soha nem kaptam szexre vonatkozó rossz kritikát. Ha nekem nem volt annyira jó, akkor viccesen azt mondtam, nem alkottunk együtt maradandót – mesélte Kovács Dóri nevetve.

– Természetesen nem örül az ember, ha durva beszólásokkal szembesül, de megpróbálom túltenni magam ezeken. Szerencsére nem mindenki van rólam rossz véleménnyel, az utcán például rendszeresen megállítanak, hogy megdicsérjenek. Legtöbbször gyerekek vagy fiatalok szólítanak le, sokszor ölelést és puszit is kapok tőlük. Nemrég a többiekkel együtt egy nagyon szép rajzot is kaptunk a forgatás helyszínéül szolgáló lakóházban lakó egyik kisfiútól. A többi szomszéd is gyakran megállít, az idős nénik pedig mindig jótanácsokkal látnak el – mondta a Hír24-nek Zsófi, alias Kovács Dóra.