Szepesi Nikolettet jól megbaszták a faszok

szepesi_niki_seggeBálványokat dönt romba hamarosan megjelenő botránykönyvében Szepesi Nikolett úszónő, aki számtalan híres, családos sportikonnal szexelt az évek során. Például egy szőke, nős vízilabdázóval is. Szepesi Niki júniusban megjelenő kötetében a férfiakról és a testiségről vall sokkolóan nyersen. Íme, egy részlet az Én, a szexmániás című kötetből.
– Szex, mint az élet értelme. Sok férfival volt dolgom, sokan megbasztak, és voltak, akiket én tettem magamévá. Ne süsd le a szemed, ne pironkodj a szavaktól, a kifejezésektől! Írhatnám azt is, hogy szerelmeskedtünk. Mert ez romantikusabb, ez költőibb, ez szalonképesebb.
Te minek nevezel egy hatperces menetet? Egy olyan pasival, akit bálványozott az ország, a vízilabda-válogatott sztárja volt, egyik a sok közül. Szöszke fürtök, angyalarc, s mellé persze komoly kapcsolat, feleség, kisgyerek. De ez sem zavarta őt. Ez sem gátolta meg abban, hogy ott bent a sötétben, ahol ketten maradtunk, mert úgy alakítottuk, úgy akartuk, jól megkefélt.
Illetv, mondom, hat percig tartott. A mocskos szemét eközben meg sem akart csókolni. Csak a kielégülésre hajtott, a spriccelésre, a saját örömére, és úgy tekintett rám, mint egy szajhára, aki örüljön annak is, hogy a farkát a szájába veheti – vallja Szepesi Niki.
Azt mondja, a könyvben sok mindenkiről, köztük sportolókról is megírja véleményét, de őket álnéven, vagy körülírva szerepelteti. De magáról is kendőzetlenül vall, azt állítja, hogy mindenki tudja, hogy az olimpiai szereplésen túl minden a buliról és a szexről szól, és arra is számít, hogy “a könyvben leírt kalandok után majd lekurvázzák”, de ez sem érdekli. Élvezte az életet, meséli, és volt, hogy bulizásból ment edzésre, “milyen jó is volt részegen úszni”!

Mint emlékezetes Szepesi Nikolett a CKM magazinban például mindössze két négyzetcentiméternyi ruhában vet csábos pillantásokat az olvasókra. Az eindhoveni Európa-bajnokság bronzérmes hátúszója régóta tervezgette, hogy kipróbálja magát a modellszakmában, ám élsportolóként aligha lett volna ideje erre. Miután 22 évesen befejezte pályafutását, így megnyílt előtte az út…