Börtönben maradt a pornósztár Kocsis Brigitta

Börtönben maradt a (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, a vizsgálóbíró megtagadta tőle a szabadlábon való védekezést. A 27 éves nőt azért tartóztatták le, mert egy diszkóban kiskorúak előtt lépett fel.
Egy hete a venetói Belluno börtönében vár tárgyalására az Olaszországban Brigitta Bulgari néven ismert nő. A csendőrség május 23-án tartóztatta le egy februári, a gyanú szerint kiskorúak jelenlétében lezajlott fellépés miatt. A diszkóban történtekről számos vendég mobiltelefonjával készített felvételeket, ezeken látható, hogy a meztelenre vetkőzött Kocsis Brigitta megengedte, hogy 15 évesek nyúljanak intim testrészeihez. A letartóztatást elrendelő perugiai ügyész Giuliano Mignini nem emelt ugyan kifogást az ellen, hogy Kocsis szabadlábon védekezzen, az ügy vizsgálóbírója, Claudia Matteini viszont úgy ítélte meg, hogy fennáll a bűncselekmény ismételt elkövetésének veszélye, ezért elutasította a szabadlábra helyezést.
“Meglepő döntés, váratlanul ért bennünket” – nyilatkozta a pornósztár egyik ügyvédje, Bruno Oberto. Szerinte semmi sem indokolja büntetlen előéletű védence további cellában tartását, miközben a Kocsissal együtt letartóztatott diszkótulajdonos szabadlábon védekezhet. Oberto fellebbezésében azt kérelmezte, Kocsist legalább házi őrizetbe helyezzék, egy Venetóban élő magyar otthonában vagy a pornósztár menedzserének római lakásában. A menedzser, Riccardo Schicchi a hírügynökségeknek eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy megrázta őt a bírói döntés.
“Ez abszurd” – értékelte saját helyzetét Kocsis Brigitta, másik ügyvédje Luca Milanese beszámolója szerint, aki utoljára pénteken találkozott védencével a bellunói börtönben. Milanese elmondta, hogy a nő naplót ír a börtönben, és nagyon szomorú. Ügyvédjén keresztül a pornósztár ismételten hangsúlyozta, hogy nem akart semmi rosszat tenni, a történtek áldozata. Egyedül az vígasztalja, hogy rajongói a bellunói börtön előtt tüntettek érte.

[Bulvár] Brigitta Bulgari Bellissima pornóvideó – Kocsis Brigitta pornóvideó