Sugarbird 2010

Magyar celebek: Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita, Bódi Sylvi és Horváth Éva, saját nevükkel fémjelzett kollekcióval fognak “kijönni” az új szezonra, amihez már a Zita által képviselt “elegáns” stílus is hozzájárul.


Zita elmondása szerint, nagyon örül ennek a kivételes felkérésnek, főleg hogy imád mindent ami a divathoz kapcsolódik, de eddig erre sajnos nem jutott ideje.
A márka vezető tervezője, Jagasics V. Csonka Hedvig véleménye szerint, “Zita új színt hoz a divatcég életébe. “Örülök Zitának, hiszen az ő általa képviselt letisztult, leegyszerűsített vonal eddig hiányzott a csapatból, a kollekcióból” – tette hozzá.
Eddig is nagyon színes kollekciókat álmodtak meg a lányok, és az összeállítások különlegessége az, volt, hogy mindannyian más stílust képviseltek.
Dukai Regina, modell-énekesnő kollekcója a nőies, ám kissé laza stílust képviseli, Zimány Linda a kicsit rózsaszínebb, vidám, élénk összeállításokat kedvelőknek jár a kedvében, Debreceni Zita a kissé lezserebb, de nőis stílust kedvelőknek tervezi a ruhákat. Bódi Sylvi az igazi nőt képviseli, míg Horváth Éva tervezésére leginkább a virágmintás, romantikus jegyek jellemzőek.

Vélemény, hozzászólás?